Vliegopleidingen Teuge en Lelystad

In principe geldt, dat iedereen vliegen kan leren; de een zal er echter iets langer over doen dan de ander. Een en ander is afhankelijk van "het in de vingers hebben", ofwel uw "vlieghandje". De lengte van uw opleiding is mede afhankelijk van het aantal gevlogen uren per week of maand en het weer. Een leerling-vlieger die meerdere malen per week vliegt, zal in kortere tijd examenrijp zijn dan iemand die tweemaal per maand vliegt.

De vloot
Uw PPL of RPL opleiding wordt gedaan op de Cessna 150, of de Cessna 172 "Exclusive".
Dit zijn vliegtuigen waarbij instructeur en leerling naast elkaar zitten, waardoor het lesgeven optimaal kan plaatsvinden.

Opleiding

Vliegschool S.A.S. is een door de Inspectie Leefomgeving en Transport erkend en geregistreerd opleidingsinstituut en leidt op voor vliegopleidingen in de recreatieve sector:

De theorie opleiding
Om uw vliegbrevet te halen zult u ook een 7-tal theorievakken met voldoende resultaat moeten volgen. Vliegschool S.A.S. geeft les op Vliegveld Teuge, waar ook de vlieglessen plaatsvinden. Ideaal voor u als leerling dus!. Voor meer informatie kunt u onder het kopje 'Opleidingen' de links aanklikken met het betreffende brevettype.

Extra informatie
Wilt u meer weten? Neem dan nu nog contact op met ons, via 055 - 323 1789 of per e-mail via info@vlieglessen.nl. U kunt ook langskomen, wij zijn 7 dagen per week geopend.

Beste bezoeker, graag willen wij u er op attenderen dat deze website gebruikt maakt van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.