Rondvluchten

Dagje Teuge of Lelystad! Leuk idee voor het weekend of de vakantie, of als cadeau! Elke dag maken wij rondvluchten vanaf vliegveld Teuge en ook zeer regelmatig vanaf vliegveld Lelystad. U ziet ook sportvliegen, zweefvliegen en parachutisten. Gezellig vliegveld-restaurant en terras aanwezig.

15 minuten rondvlucht

15
€ 94,-*

Boven Apeldoorn met Paleis 't Loo, de Julianatoren en de Apenheul. Of vlieg boven de Hanzestad Deventer gelegen aan de IJssel. En wat dacht u van het Dolfinarium? Maximaal 3 passagiers per vlucht.

Klik hier...

Proef-vlieglessen

Liever niet gevlogen worden, maar zelf vliegen? Leuk! Special Air Services is al sinds 1984 een erkende vliegschool. Neem zelf het stuur in handen en wees piloot. In meerdere varianten beschikbaaar, ook leuk als cadeau.

Klik hier...

30 minuten rondvlucht

30
€ 160,-*

Een interessante vlucht, waarbij de grillige kronkels van de IJssel gevolgd worden. Vanaf Deventer vliegen we naar Zwolle of Dieren. Terug gaat de vlucht langs de langgerekte Veluwe. Maximaal 3 passagiers per vlucht.

Klik hier...

45 minuten rondvlucht

45
€ 220,-*

Deze rondvlucht geeft u gelegenheid richting bijvoorbeeld de Betuwe of het Veluwemeer te vliegen. Uiteraard ook te combineren met uw eigen woonplaats of een van de andere vluchten. Maximaal 3 passagiers per vlucht.

Klik hier...

60 minuten rondvlucht

60
€ 290,-*

Langs de IJssel vliegen we naar het schilderachtige, waterrijke plaatsje Giethoorn. Geniet van het water, de wiedes, de nostalgische boerderijtjes en de prachtige natuur! Maximaal 3 passagiers per vlucht.

Klik hier...

Opdrachtvlucht

?

Bij alle vluchten mag u uiteraard bepalen waar de rit naartoe gaat, mits het binnen de tijd past. Wilt u maatwerk, dan is dit uiteraard mogelijk. Voor bijvoorbeeld een mooie fotovlucht boven uw huis, of die van een ander!

Klik hier...

Prijzen

Hieronder treft u een kort prijzenoverzicht:

15 MinPer vlucht, max. 3 personen
Op zaterdag, zondag en feestdagen
€ 94,00
€ 104,00
30 MinPer vlucht, max. 3 personen
Op zaterdag, zondag en feestdagen
€ 160,00
€ 170,00
45 MinPer vlucht, max. 3 personen
Op zaterdag, zondag en feestdagen
€ 220,00
€ 230,00
60 MinPer vlucht, max. 3 personen
Op zaterdag, zondag en feestdagen
€ 290,00
€ 300,00

Heeft u zelf een verzoek, neemt u dan gerust contact met ons op!

Beste bezoeker, graag willen wij u er op attenderen dat deze website gebruikt maakt van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.